Megrendelésre készülő,
speciális téglavágó, kővágó gépek:FTG-700/D kéttárcsás blokkvágó gép
téglavágó gép, blokkvágó 2 tárcsával
téglavágógép
  A FLEXMANN FTG-700/D kéttárcsás téglavágó gép többfunkciós. Alkalmas padlócsempék, járdakövek, díszburkolatok, lépcsők, nagyméretű természetes kődarabok és blokktégla, betonlapok vizes vágására. Két vágótárcsával szerelten szállítjuk.

 A téglavágó gép, kővágó gép kialakítása lehetővé teszi, hogy téglaszelet, vagy kőszelet vágásakor a két tárcsa használatával 2-3 egyforma szélességű szeletet kapjunk. (Például: élére állított tégla szeletelésekor.) két gyémánttárcsa
A gyémánttárcsák közötti távolság szabályozható, de egyedi igény szerinti beállítással is legyártjuk. Természetesen egy tárcsával is használható, mint a hagyományos FLEXMANN FTG-700 téglavágó gép. A váznál szélesebb anyag is vágható vele (oszlop, áthidaló, stb...), így minden építőipari vágási feladat megoldható használatával. ftg-700 vágógéphez kerék Nagyméretű víztartálya könnyen eltávolítható és tisztítható.
 Az egyszerűen karbantartható gép nagy előnye könnyű szállíthatósága, és telepíthetősége. (380 voltos 3 fázisú elektromos hálózatról működtethető.)

Kézikerekes előtolással szereljük.
Műszaki adatok:

Tárcsaátmérő: 500 - 700 mm
Vágásmélység (max.): 300 mm
Vágáshossz: 880 mm
Fogadóasztal mérete: 500 x 600 mm
Motorteljesítmény: 5,5 kW (3F)


FTG-350/1500 vizes téglavágó, kőzetvágó (hosszvágó)
kővágó, hosszvágó gép
téglavágógép
  A FLEXMANN FTG-350/1500 vizes téglavágó, kőzetvágó, hosszvágó többfunkciós vizesvágó gép kialakítása lehetővé teszi széleskörű alkalmazását, nagyfokú rugalmasság mellett. A vizes vágógép stabilitása révén nagyméretű burkolóanyagok minőségi, precíziós vágása is lehetséges. A vágófej 0-45 fokos szögben állítható, ezzel speciális vágási feladatok elvégzése is lehetséges.
Ennek a géptipusnak a képen láthatónál nagyobb, 2000 mm vágási hosszúságú változata is rendelhető, természetesen előzetes egyeztetést követően. hosszvágó, vizesvágó
A hosszvágó alkalmas padlócsempék, járdakövek, díszburkolatok, műkövek, lépcsők, természetes kődarabok, betonlapok vizes vágására.
Nagyméretű víztartálya könnyen eltávolítható és tisztítható. Az egyszerűen karbantartható kőzetvágó, kővágógép nagy előnye könnyű szállíthatósága, és telepíthetősége. (230 voltos 1 fázisú elektromos hálózatról működtethető.) Kialakítása lehetővé teszi, hogy a gépváznál szélesebb anyag is vágható legyen vele (oszlop, áthidaló, stb...), így minden építőipari vágási feladat megoldható használatával.
Kerekekkel látjuk el a könnyebb mozgathatóság érdekében.
Kérésre kézi, vagy automatikus előtolással szereljük fel.
Műszaki adatok:

Tárcsaátmérő (max.):  350 mm

Vágásmélység: 108 mm

Vágáshossz: 1500 mm

Fogadóasztal mérete: 1500 x 690 mm

Motorteljesítmény: 2,2 kW (1F)FAG áthidaló vágógép, autómata vizesvágó gép
FAG áthidaló vágógép
FAG áthidaló vágógép, autómata vizesvágó gép
  A gép speciálisan, egyedi igények szerint kialakított. Kerámia papucsidommal betonozott, előfeszített áthidaló vizes vágására alkalmas. Megrendelőnk kívánságára lézeres raszterező funkcióval is felszereltük az autómatizált vágás mellett.
Az energiatakarékosságot szem előtt tartva a vágótárcsa és a hűtőrendszer elektromos elemei csak a szükséges mértékben, az adott feladat ellátása érdekében, a megfelelő ideig működnek. Ezzel körülbelül 40% energiamegtakarítás érhető el.
Műszaki adatok:
Tárcsaátmérő: 400 mm
Vágásmélység: 110 mm
Vágáshossz: 960 mm
Motorteljesítmény: 3,8 kW (1F)